Konferenslokaler i Stockholm

Boka konferenslokal i Stockholm hos Citykonferensen Ingenjörshuset. Vi erbjuder små och stora konferenslokaler, mötesrum, hörsalar och utbildningslokaler anpassade för 2 – 240 deltagare. Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med all teknisk utrustning och restaurang i huset.

Stockholms mest centrala konferenslokaler

Citykonferensen erbjuder Stockholms mest centrala konferenslokaler för möten och konferens. Boka konferens online eller kontakta oss på telefon: 08-613 81 00. Klicka på planskiss nedan för mer information om våra konferenslokaler och se lediga konferensrum

Konferenslokal i Stockholm City för dagkonferens, möten och event

Citykonferensen har konferenslokaler för alla tillfällen; dagkonferenser, möten, föreläsningar, bröllop och event i Stockholm. Här kan du läsa mer om våra konferensrum, hörsalar och mötesrum och välja en lokal som passar er.

konferenslokal stockholm

Hörsalar & eventlokaler

Polhemsalen

Hörsal på 185 m2 med plats för 200 personer. Polhemsalen är vår största konferenslokal som passar perfekt för större sammankomster, föreläsningar, stämmor, events och middagar.

Celsiussalen

Hörsal på 95 m2 med plats för 100 personer. Celsiussalen är vår näst största lokal där den bakre delen kan användas som grupprum eller utställningsyta.

Restaurang Oxen

Festlokal med plats för 140 personer. Restaurang Oxen är en passande lokal för frukostmöten, luncher, middagar, mingel och vinprovningar.

Stora konferenslokaler

Styrelserummet

Konferenslokal på 65 m2 med plats för 15-36 personer. Styrelserummet är en ombonad lokal med klassiska väggpaneler i amerikansk furu, fina tavlor och bokskåp.

Dynamiten

Stor konferenslokal på 70 m2 med plats för 15-36 personer. Dynamiten ligger nära tre grupprum vilket är perfekt när ni ska bilda mindre arbetsgrupper.

Datorgrafiken

Stor konferenslokal på 55 m2 med plats för 15-30 personer. Datorgrafiken passar för undervisning, föreläsningar och möte och har närhet till tre grupprum.

Mobilen

Konferenslokal på 47 m2 med plats för 15-46 personer.

Bankomaten

Stort mötesrum på 33 m2 med plats för 15-24 personer.

Små konferenslokaler & grupprum

Propellern

Konferensrum på 25 m2 med plats för 8-14 personer.

Skiftnyckeln

Grupprum på 12 m2 med plats för 6 personer. Skiftnyckeln ligger i direkt anslutning till Datorgrafiken och Dynamiten.

Pacemakern

Mindre konferensrum på 16 m2 med plats för 10 personer.

Vattenrenaren

Grupprum på 12 m2 med plats för 8 personer.

Kullagret

Litet konferensrum på 20 m2 med plats för 8-11 personer.

Kylskåpet

Litet mötesrum på 26 m2 med plats för 8-12 personer.