Hörsalar Stockholm

Boka hörsal i Stockholm

Söker du en hörsal i Stockholm? Då har du hittat rätt! Boka en hörsal i Stockholm hos Citykonferensen Ingenjörshuset. Det är smidigt att ta sig till Citykonferensen som ligger mitt i Stockholm City.

Vi på Citykonferensen erbjuder hörsalar som är perfekta för större sammankomster, föreläsningar, stämmor, events och middagar. Polhemssalen är med sina 185 m2 vår största hörsal som rymmer över 200 deltagare. Celciussalen är med sina 95 m2 vår lite mindre hörsal där den bakre delen med fördel kan användas som grupprum eller utställningsyta.

Hörsalar med all teknik du kan tänkas behöva

Citykonferensen erbjuder all teknik du kan tänkas behöva i våra hörsalar. Faktum är att våra hörsalar är de allra mest utrustade konferenslokaler vi har att erbjuda. Vi erbjuder alltifrån anpassningsbart scenljus, ljudanläggning och presentationsdator till projektor och mycket mer. Våra hörsalar är dessutom förberedda för digitala möten och webbsändningar.

Konferenslokaler i Stockholm

Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse. Vi är en konferensanläggning med fokus på Stockholm och den ultimata partnern för dig som ska ha en konferens, event, utbildning eller möte. Se våra olika konferenslokaler

Våra hörsalar

Polhemssalen

Hörsal

Hörsal på 185 m2 med plats för 200 personer. Polhemsalen är vår största konferenslokal som passar perfekt för större sammankomster, föreläsningar, stämmor, events och middagar.

Celsiussalen

Hörsal

Hörsal på 95 m2 med plats för 100 personer. Celsiussalen är vår näst största lokal där den bakre delen kan användas som grupprum eller utställningsyta.

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera din coronasäkra konferens.