Företagsevent Stockholm

Boka företagsevent hos Citykonferensen Ingenjörshuset, konferensanläggning mitt i Stockholm City!

Med Stockholms mest centrala konferenslokaler erbjuder Citykonferensen det perfekta läget för att mötas över dagen. Arrangera ett företagsevenemang i någon av våra unika konferenslokaler. Vi erbjuder eventlokaler som är perfekt lämpade för företagsevent, oavsett om de ska vara riktade mot anställda eller kunder.

Boka företagsevent i Stockholm redan idag

Om ni är ute efter en lokal i Stockholm att ha ert företagsevent på så har ni verkligen hamnat rätt! På Citykonferensen erbjuder vi ett stort utbud av olika konferensrum och konferenslokaler så att ni ska kunna hitta det perfekta rummet för just ert företagsevenemang. Hos oss hittar ni allt från större konferensrum för uppemot 50 deltagare till mindre konferensrum för upp till 10 personer. Samtliga konferensrum och konferenslokaler håller hög standard och är professionellt utformade så att ni ska kunna arbeta ostört hos oss på Citykonferensen under er vistelse, oavsett om ni är två eller 40 personer i sällskapet.

För er som önskar arbeta mer avskilt erbjuder vi möjligheten att hyra en exklusiv konferensvåning som omfattar 130 kvadratmeter med plats för upp till 100 deltagare. Vi erbjuder även alternativ för er som önskar mindre och mer intima lokaler för ert företagsevenet.

Våra konferensrum och konferenslokaler är centralt belägna mitt i Stockholm City, vilket gör det lätt och smidigt för deltagare att ta sig hit över dagen. Med flexibel och fräsch design är våra konferensrum och konferenslokaler utformade för att passa er agenda för dagen. Som en professionell konferensanläggning i centrala Stockholm erbjuder Citykonferensen fullservice för att hjälpa er att organisera ett lyckat företagsevent. Vi har även vår egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse.

Boka våra centralt belägna lokaler över dagen för konferens, möten, föreläsningar eller event. Om ni vill veta mer om våra bokningsalternativ eller behöver hjälp med er bokning, tveka in att kontakta oss på Citykonferensen. Boka konferenslokal online eller kontakta oss på telefon: 08-613 81 00. Vi finns här för att göra ert företagsevenemang till en succé enligt era önskemål och guidar er till vilken lokal som passar er bäst.