Eventlokaler Stockholm

Boka eventlokal i Stockholm

Vill du boka en eventlokal i Stockholm? Då har du hittat rätt! Citykonferensen är beläget mitt i Stockholm City och vi har trevliga eventlokaler redo att bokas in för dig som har ett event planerat. Vi är säkra på att någon av våra eventlokaler kommer att passa just er alldeles utmärkt. Oavsett om du är ute efter en liten lokal för mer intima event eller en lite större lokal med plats för över 100 personer så kan vi hjälpa dig.

Våra eventlokaler

Polhemssalen

Hörsal & Eventlokal

Hörsal som kan användas som eventlokal på 185 m2 med plats för 200 personer. Polhemsalen är vår största konferenslokal som passar perfekt för större sammankomster, föreläsningar, stämmor, events och middagar.

Celsiussalen

Hörsal & Eventlokal

Hörsal på 95 m2 med plats för 100 personer. Celsiussalen är vår näst största lokal där den bakre delen kan användas som grupprum eller utställningsyta.

Konferens Stockholm

Om du vill boka konferens i Stockholm så har du verkligen hamnat på rätt plats. Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse. Vi är en konferensanläggning med fokus på Stockholm och den ultimata partnern för dig som ska ha en konferens, event, utbildning eller möte. Se våra olika konferenslokaler

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera din coronasäkra konferens. Om du vill göra en bokningsförfrågan online kan du göra det via knappen här nedan.