Personuppgiftspolicy GDPR

Citykonferensen Ingenjörshuset arbetar strukturerat och på ett korrekt sätt för att behandla personuppgifter i enlighet med den gällande lagstiftningen. Det skiljer sig vilket typ av personuppgifter vi samlar in beroende på vilken relation du har till oss (kund, besökare på hemsidan eller leverantör).

Besökare på Citykonferensen.se

Vi samlar endast in uppgifter genom Google analytics för att kunna analysera trafiken på vår hemsida.

Bokning/kontakt-formulär

När du fyller i ett formulär på www.citykonferensen.se sparar vi dina uppgifter så länge som din förfrågan är aktuell. Efter det sparas din information i max 1 år. Vi rensar löpande bort gammal information. Den informationen du lämnar används för att kunna kontakta dig med anledning av din förfrågan. Vi lämnar inte vidare dina personuppgifter till någon utanför organisationen.

Marknadsföring

Vi sparar dina uppgifter i max 1 år för eventuell marknadsföring (kundevent, bjudningar, osv.).

Tillgång till informationen

Du kan alltid begära ut dina uppgifter som lagrats hos oss. Du har också rätt att be om att få ändra felaktiga uppgifter samt att vi raderar dina uppgifter.

Övriga personuppgifter 

Personuppgifter som samlas in genom mejl, telefon och genom fysiska möten behandlas på samma sätt som boknings/kontakt-formulär på www.citykonferensen.se

Vid frågor angående hur vi hanterar dina personuppgifter, är du alltid välkommen att kontakta oss på bokning@citykonferensen.se

 

Ansvarig för hanteringen av personuppgifter är:

Ingenjörshuset Citykonferensen
Malmskillnadsgatan 46 
Box 1419 
111 84 Stockholm
Tele: 08-613 81 00
Epost: bokning@citykonferensen.se

Org.nr. 802003-4586