Mat & Dryck

Modern och hälsosam mat med känsla

Köket erbjuder

Utöver en fantastisk konferenslunch erbjuder köket i princip det du än önskar. Från sittandes tre rätters middagar till ett snabbt tilltugg mellan föreläsningarna. Kontakta oss och berätta vad du önskar och planerar så hjälper vi dig med planeringen.

Konferenslunch Stockholm

Svanenmärkt kök

Hela anläggningen är svanenmärk så även köket. När du väljer att komma till oss kan du känna dig trygg med att du gör ett bra val. Maten är anpassad efter säsong för att alltid kunna erbjuda de bästa råvarorna som är tillgängligt just nu. Svanen ställer flera tuffa krav på att köket lever upp till deras högt satta mål. Bland annat genom vilka råvaror som får användas och vilka leverantörer som levererar varor och livsmedel. Det är också viktigt att så stor del som möjligt av råvarorna är ekologiska.

Filosofi kring maten

Mat filosofin vi lever efter går i mycket hand i hand med Svanens krav. Vi levererar alltid vällagad, hälsosam mat med noga utvalda råvaror. Du som gäst kan alltid få veta ursprungsland på råvarorna. Du kan också alltid vara trygg med att fisken kommer från ett hållbart fiske, att köttet kommer från djur som haft det så bra som möjligt under hela processen och att grönsakerna till största del är ekologiskt odlade. I köket finns inga hemliga ingredienser bara äkta varor.

Bufféer och plockmat

Vill ni samla gruppen vid dagens slut för en enklare middag eller lättare förtäring erbjuder vi olika bufféer och plockmat. Berätta vad du har för mål med dagen och kvällen så hjälper vi dig att föreslå den mest passande förtäringen.

Allergier och kostavvikelser

Vi tar självklart hänsyn till dina allergier och kostavvikelser se hela vår policy gällande det här