Dagkonferens Stockholm

Boka konferenslokal i Stockholm hos Citykonferensen Ingenjörshuset. Med Stockholms mest centrala konferenslokaler erbjuder Citykonferensen det perfekta läget för att mötas över dagen. Här kan ni ha en effektiv dagkonferens i någon av våra unika konferenslokaler. Vi erbjuder små och stora konferenslokaler, mötesrum, hörsalar, eventlokaler och utbildningslokaler.

Boka lokal i Stockholm över dagen?
Då har ni hamnat rätt!

Om ni är ute efter en lokal i Stockholm att boka över dagen har vi det ni letar efter! På Citykonferensen erbjuder vi ett stort utbud av olika konferensrum och konferenslokaler så att ni ska kunna hitta det perfekta rummet för just er dagkonferens. Hos oss hittar ni allt från större konferensrum för uppemot 50 deltagare till mindre konferensrum för upp till 10 personer. Samtliga konferensrum och konferenslokaler håller hög standard och är professionellt utformade så att ni ska kunna arbeta ostört hos oss på Citykonferensen under er vistelse, oavsett om ni är två eller 40 personer i sällskapet.

För er som önskar arbeta mer avskilt erbjuder vi möjligheten att hyra en exklusiv konferensvåning som omfattar 130 kvadratmeter med plats för upp till 100 deltagare. Vi erbjuder även alternativ för er som önskar mindre och mer intima lokaler för er dagkonferens. På Citykonferensen har vi mötesrum som passar utmärkt för det lite mindre sällskapet och skapar en mer personlig atmosfär.

Våra konferensrum och konferenslokaler är centralt belägna mitt i Stockholm City, vilket gör det lätt och smidigt för deltagare att ta sig dit över dagen. Med flexibel och fräsch design är våra konferensrum och konferenslokaler utformade för att passa er agenda för dagen. Som en professionell konferensanläggningen i centrala Stockholm erbjuder Citykonferensen fullservice för att hjälpa er att organisera en lyckad dagkonferens. Vi har även vår egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse.

Boka våra centralt belägna lokaler över dagen för konferens, möten, föreläsningar eller event. Om ni vill veta mer om våra bokningsalternativ eller behöver hjälp med er bokning, tveka in att kontakta oss på Citykonferensen. Boka konferenslokal online eller kontakta oss på telefon: 08-613 81 00. Vi finns här för att göra er dagkonferens till en succé enligt era önskemål och guidar er till vilken lokal som passar er bäst.