Mötesrum Stockholm

Boka mötesrum i Stockholm

Vill du boka ett mötesrum i Stockholm? Då har du hittat rätt! Citykonferensen är beläget mitt i Stockholm City och vi erbjuder flera olika, trevliga mötesrum som har utformats för olika behov. Vi är säkra på att någon av våra mötesrum kommer att passa just er alldeles utmärkt.

Mötesrum för ett mindre sällskap

Vi på Citykonferensen erbjuder mötesrum som är perfekta för dig med ett mindre sällskap eller planerad sammankomst. Med våra mötesrum får ni en mer personlig känsla och intimare kontakt där alla har möjlighet att delta i diskussionerna.

Mötesrum du kan spendera en hel dag i

Citykonferensens mötesrum ska vara trivsamma att vistas i. Mötesrummen har anpassats för att du och ditt sällskap ska kunna spendera en hel dag i dem. Förutom bekväm möblering har flera av våra mötesrum naturligt ljusinsläpp som hjälper till att hålla dig pigg och fokuserad.

Teknik i mötesrum

Vi erbjuder all teknik du kan tänkas behöva i våra mötesrum. Du är välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om tekniken vi har att erbjuda enligt era behov och önskemål.

Konferens Stockholm

Om du vill boka konferens i Stockholm så har du verkligen hamnat på rätt plats. Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse. Vi är en konferensanläggning med fokus på Stockholm och den ultimata partnern för dig som ska ha en konferens, event, utbildning eller möte. Se våra olika konferenslokaler

Våra mötesrum

Kullagret

Konferensrum

Litet konferensrum på 20 m2 med fastmöblering och plats för 11 personer. Fast möblering. Ett litet och intimt rum där alla enkelt ser skärmen och tavlan.

Pacemakern

Konferensrum

Mindre konferensrum på 16 m2 med plats för upp till 10 personer. Ovalt bord med fast möblering och sköna skinnstolar.

Vattenrenaren

Mötesrum

Mötesrum på 12 m2 med fastmöblering och plats för 8 personer. Ovalt bord med fast möblering och bekväma skinnstolar.

Kylskåpet

Mötesrum

Litet och luftigt mötesrum på 26 m2 med fastmöblering och plats för 12 personer. Ovalt bord med fast möblering och bekväma skinnstolar.

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera din coronasäkra konferens.