Konferenslokaler & konferensrum i Stockholm

Boka konferenslokal i Stockholm hos Citykonferensen Ingenjörshuset. Vi erbjuder små och stora konferenslokaler, mötesrum, hörsalar, eventlokaler och utbildningslokaler anpassade för upp till 240 deltagare. Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse. Vi är en konferensanläggning med fokus på Stockholm och den ultimata partnern för dig som ska ha en konferens, företagsevent, utbildning eller möte.

Stockholms mest centrala konferenslokaler

Citykonferensen erbjuder de mest centrala konferenslokalerna i Stockholm där ni kan ha de mest centrala mötena och konferenserna. Boka konferenslokal online eller kontakta oss på telefon: 08-613 81 00. Vi på Citykonferensen svarar gärna på era frågor och guidar er vidare till vilken lokal som passar er bäst. Om ni är ute efter en eventlokal i Stockholm har vi lokalen du letar efter! Vi ligger mitt i Stockholms City och erbjuder eventlokaler för upp till 200 personer, perfekt för dig som planerar ett företagsevent. I eventlokalerna finns det även möjlighet till att använda grupprum och att ha utställningar.

Konferenslokal i Stockholm City för dagkonferens, möten och event

Citykonferensen har konferenslokaler för alla tillfällen; dagkonferenser, möten, föreläsningar, utbildningar och event i Stockholm. Lite längre ned på sidan kan du läsa mer om alla våra olika konferensrum, hörsalar och mötesrum – vi hoppas att det kommer hjälpa er att välja en lokal som passar er. Alla våra lokaler är professionella och håller hög standard. Det finns information om hur stora rummen är, hur många deltagare som ryms i lokalen, vad rummet har för möbleringsmöjligheter, vad lokalen lämpar sig extra bra för med mera. I huset finns även en restaurang så att gästerna inte behöver vara hungriga och det är ett längre event.

Konferensrum Stockholm

Vi erbjuder många konferensrum i olika storlekar för att passa antalet deltagare i just er konferens. Citykonferensen har stora konferensrum som tar upp till 50 deltagare och mindre konferensrum för upp till 10 personer. Våra konferensrum i Stockholm är fräscha och ligger lättillgängligt så att det är smidigt för samtliga deltagare. Det går även att använda våra lokaler som utbildningslokal. Vissa av lokalerna passar extra bra för undervisning och utbildning och har bland annat närhet till grupprum. Boka din utbildningslokal i Stockholm hos Citykonferensen.

Mötesrum i Stockholm City

Önskar ni ännu mindre och intimare lokaler erbjuder vi på Citykonferensen även mötesrum och grupprum. Våra mötesrum i Stockholm är perfekta för det lite mindre sällskapet där ni vill få en personlig känsla. Mötesrummen är fast möblerade med sköna skinnstolar i en avspänd miljö där vi kan garantera att ni kommer trivas.

Hörsalar & eventlokaler

Polhemssalen

Hörsal

Hörsal på 185 m2 med plats för 200 personer. Polhemsalen är vår största konferenslokal som passar perfekt för större sammankomster, föreläsningar, stämmor, events och middagar.

Celsiussalen

Hörsal

Hörsal på 95 m2 med plats för 100 personer. Celsiussalen är vår näst största lokal där den bakre delen kan användas som grupprum eller utställningsyta.

Restaurangen

Frukostmöten

Festlokal med plats för 140 personer. Restaurangen är en passande lokal för frukostmöten, luncher, middagar, mingel och vinprovningar.

Stora konferenslokaler

Styrelserummet

Konferensrum

Konferensrum på 65 m2 med plats för upp till 50 personer. Styrelserummet är en ombonad lokal med klassiska väggpaneler i amerikansk furu, fina tavlor och bokskåp.

Dynamiten

Konferenslokal

Stor konferenslokal på 70 m2 med plats för upp till 50 personer. Dynamiten ligger nära tre grupprum vilket är perfekt när ni ska bilda mindre arbetsgrupper.

Datorgrafiken

Utbildningssal

Stor utbildningssal på 55 m2 med plats för upp till 40 personer. Datorgrafiken passar för undervisning, föreläsningar och möte och har närhet till tre grupprum.

Mobilen, Bankomaten & Propellern

Konferensrum

Mobilen på 47 m2 med plats för upp till 36 personer.
Bankomaten på 33 m2 med plats för upp till 28 personer.
Propellern på 25 m2 med plats för upp till 16 personer.

Lokalerna Mobilen, Bankomaten och Propellern har öppningsbara väggar som skiljer dem åt vilket gör det lätt att anpassa storleken på lokal. Totalt yta för alla tre rum blir 105 m2 och kan ta upp till 80 personer.

Små konferenslokaler & grupprum

Kylskåpet

Mötesrum

Litet och luftigt mötesrum på 26 m2 med fastmöblering och plats för 12 personer. Ovalt bord med fast möblering och bekväma skinnstolar.

Pacemakern

Konferensrum

Mindre konferensrum på 16 m2 med plats för upp till 10 personer. Ovalt bord med fast möblering och sköna skinnstolar.

Vattenrenaren

Mötesrum

Mötesrum på 12 m2 med fastmöblering och plats för 8 personer. Ovalt bord med fast möblering och bekväma skinnstolar.

Kullagret

Konferensrum

Litet konferensrum på 20 m2 med fastmöblering och plats för 11 personer. Fast möblering. Ett litet och intimt rum där alla enkelt ser skärmen och tavlan.