Frukostmöte i centrala Stockholm

Frukostmöte

I vår mysiga restaurang som ligger på entréplan bara några steg från Hötorgets tunnelbana välkomnar vi er till kreativa och inspirerande frukostmöten. Vi kan även erbjuda frukostmöten i alla våra andra 13 lokaler och konferensrum. Kontakta oss så hjälper vi er att välja just den lokalen som passar ert behov.

Frukosten

Anpassas efter era önskemål. Vi kan erbjuda allt från en full hotellfrukost till enklare mackor med kaffe och te. Vi vet att olika tillfällen kräver olika lösningar därför försöker vi vara så flexibla som möjligt när vi hittar just din lösning.

Teknik under frukostmötet

I alla lokaler finns det möjlighet till presentationsteknik. Beroende på storlek på lokal finns tillgång till olika typer av lösningar. De större lokalerna har scen så att alla lätt kan se.

I restaurangen

Vi vet att god mat skapar god stämning. 

Vid måltider får konferensdeltagarna en paus från konferensen och har möjlighet till samtal och nätverkande. Att servera våra konferensgäster god, vällagad mat är därför av största vikt för oss!

All mat lagas från grunden i vårt eget kök. Råvarorna är noga utvalda och är till så stor del som möjligt ekologiska och anpassade efter säsong. 

Välkommen till bords och smaklig måltid!

 

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera ditt frukostmöte.