Frukostmöte i centrala Stockholm

Frukostmöte

I vår mysiga restaurang som ligger på entréplan bara några steg från Hötorgets tunnelbana välkomnar vi er till kreativa och inspirerande frukostmöten. Vi kan även erbjuda frukostmöten i alla våra andra 13 lokaler och konferensrum. Kontakta oss så hjälper vi er att välja just den lokalen som passar ert behov.

Frukosten

Anpassas efter era önskemål. Vi kan erbjuda allt från en full hotellfrukost till enklare mackor med kaffe och te. Vi vet att olika tillfällen kräver olika lösningar därför försöker vi vara så flexibla som möjligt när vi hittar just din lösning.

Teknik under frukostmötet

I alla lokalen finns det möjlighet till presentationsteknik. Beroende på storlek på lokal finns tillgång till olika typer av lösningar. De större lokalerna har scen så att alla lätt kan se.

I restaurangen

Under kristallkronorna med vitadukar och linneservetter sitter ni mysigt och bekvämt. Här kan upp till 110 gäster sitta. Här finns scen, ljudanläggning, projektor och möjlighet att använda mikrofoner. Självklart finns också god internetuppkoppling till alla deltagare.

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera ditt frukostmöte.