Grupprum Stockholm

Boka grupprum i Stockholm

Alla tänkbara företag och verksamheter kan någon gång ha användning av ett grupprum. För det mindre sällskapet så kan vi gladeligen meddela att vi har utmärkta grupprum i Stockholm redo för er att boka och använda bäst ni vill. Citykonferensen är beläget mitt i Stockholm City och vi erbjuder grupprum för alla behov. Vi är säkra på att någon av våra grupprum kommer att passa just er alldeles utmärkt.

Diskutera i grupp

Att diskutera i grupp resulterar ofta i att nya tankar och idéer kommer till liv. I våra grupprum kan ni få en mer personlig kontakt till varandra och diskutera bästa vägen framåt för er verksamhet tillsammans och ostört.

Trivsamma lokaler

Vi vill att alla lokaler hos Citykonferensen ska vara trivsamma att vistas i, och det gäller inte minst våra grupprum. Grupprummen har anpassats för att du och ditt sällskap ska kunna spendera en hel dag i dem. Förutom bekväm möblering har flera av våra grupprum naturligt ljusinsläpp som hjälper till att hålla dig pigg och fokuserad.

Teknik i grupprum

Vi erbjuder all teknik du kan tänkas behöva i våra grupprum. Du är välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om tekniken vi har att erbjuda enligt era behov och önskemål.

Konferens Stockholm

Om du vill boka konferens i Stockholm så har du verkligen hamnat på rätt plats. Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse. Vi är en konferensanläggning med fokus på Stockholm och den ultimata partnern för dig som ska ha en konferens, event, utbildning eller möte. Se våra olika konferenslokaler

Våra grupprum

Kullagret

Konferensrum

Litet konferensrum på 20 m2 med fastmöblering och plats för 11 personer. Fast möblering. Ett litet och intimt rum där alla enkelt ser skärmen och tavlan.

Pacemakern

Konferensrum

Mindre konferensrum på 16 m2 med plats för upp till 10 personer. Ovalt bord med fast möblering och sköna skinnstolar.

Vattenrenaren

Mötesrum

Mötesrum på 12 m2 med fastmöblering och plats för 8 personer. Ovalt bord med fast möblering och bekväma skinnstolar.

Kylskåpet

Mötesrum

Litet och luftigt mötesrum på 26 m2 med fastmöblering och plats för 12 personer. Ovalt bord med fast möblering och bekväma skinnstolar.

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera din coronasäkra konferens.