Utbildningslokaler Stockholm

Boka utbildningslokal i Stockholm

Vill du boka en utbildningslokal i Stockholm? Då har du hittat rätt! Citykonferensen är beläget mitt i Stockholm City och vi har trevliga utbildningslokaler redo att bokas in för dig som vill vara värd för en utbildning. Vi är säkra på att någon av våra utbildningslokaler kommer att passa just dig och din utbildning alldeles utmärkt. Oavsett om du är ute efter en liten utbildningslokal för mer intima utbildningar eller en lite större utbildningslokal med plats för över 100 personer så kan vi hjälpa dig. Våra utbildningslokaler är fullt utrustade med teknisk utrustning perfekt lämpade för utbildningar.

Utbildningslokaler Stockholm

Konferens Stockholm

Om du vill boka konferens i Stockholm så har du verkligen hamnat på rätt plats. Citykonferensen är en professionell konferensanläggning mitt i Stockholm city med egen restaurang i huset där vi serverar både mat och dryck för en fulländad upplevelse. Vi är en konferensanläggning med fokus på Stockholm och den ultimata partnern för dig som ska ha en konferens, event, utbildning eller möte. Se våra olika konferenslokaler

Boka

Kontakta oss på bokning@citykonferensen.se eller ring på 08-613 81 00. Så hjälper vi dig att boka och planera din coronasäkra utbildning. Om du vill göra en bokningsförfrågan online kan du göra det via knappen här nedan.