Hotell & konferens Stockholm

2000 hotellrum inom gångavstånd

Det kan inte bli enklare än såhär att hitta ett hotellrum i önskad standard och prisklass. Konfererar du på Citykonferensen har du inte bara ett hotell, en kvalité och ett pris att välja på. Våra tips ligger alla endast några minuters gångväg från vårt konferenshotell. Bäst villkor får du oftast om du kontaktar hotellet själv direkt. Du kan självklart också använda någon internet sida för att söka priser och lediga rum. Gäller det en grupp så bör du absolut kontakta hotellet direkt och lägga fram din förfrågan. Hotellpriserna i Stockholm styrs från dag till dag av efterfrågan. Av den anledningen går det inte att lämna dagsfärska prisuppgifter här. Därför måste du själv fråga på just den dagen du vill komma.

Här är några av våra närmsta tips.

 

 

Hotel Kung Carl

Birger Jarlsgatan 21, 111 45 Stockholm
Beläget ca 5 minuters gångväg till Citykonferensen
Telefon: +46 846 350 00

Som Stockholms äldsta hotell är Hotel Kung Carl otroligt unikt med en charmig interiör som tilltalar. Beläget vid pulserande Stureplan erbjuder Kung Carl bekvämt promenadavstånd till sevärdheter, kommunikationer och shopping. Här erbjuds du som gäst minigym, wifi, restaurang och cocktailbar.


best-western-hotel-entrance-320x320

best-western-hotel-couple-320x320

Best Western and hotel

Apelbergsgatan 40, 111 37 Stockholm,
Beläget 1 minut runt hörnet från Citykonferensen
Telefon: +46 8 550 016 00

Rummen på Best Western and hotel är mindre än vad du är van vid men med högsta kvalitet, komfort och funktion. Samtidigt har vi satsat stort på de sociala ytorna. Här finns en restaurang, en bar och ett vardagsrum där människor kan mötas, koppla av och umgås.


best-western-kom-room-320x320

Best Western KOM hotel

Döbelnsgatan 17, 111 40 Stockholm
Beläget ca 4 minuters gångväg bort, i förlängningen av samma gata som Citykonferensen som övergår till namnet Döbelnsgatan.
Telefon: +46 8 412 23 00

Modernt fräscht och fyrstjärnigt. Ett av de mest prisvärda hotellen i cityläge som dessutom  har ett av Stockholms största hotell gym som är helt gratis för hotellgästerna.


scandic-klara-320x320

Scandic Klara

Hötorget, Slöjdgatan 7, 111 57 Stockholm
Beläget endast 2 minuters gångväg från Citykonferensen alldeles vid Hötorgshallarna. Stockholms mat- och delikatessmecka och Drottninggatans shopping.
Telefon: +46 08 517 266 00

Du bor på en lugn gata mitt i kommersen parallellt med shoppingstråket Drottninggatan. Härifrån når du lätt till allt vad Stockholm erbjuder. Hoppa på närmaste buss eller tunnelbana och ge dig ut på äventyr i storstaden. Känner du för lite lugnare aktivitet kan du vila ögonen på en film på biografen runt knuten eller titta förbi Centralbadet, en liten oas mitt i all ruljans.


haymarket-scandic-320x320

Haymarket by Scandic

Hötorget 13-15, 111 20 Stockholm
Beläget ca 2 minuter från Citykonferensen i tidigare PUB varuhuset vid Hötorget
Telefon: +46 8 517 267 00

Haymarket by Scandic är en möjligheternas arena. Redan i foajén i det anrika PUB husets framtagna art deco-detaljer inser du att hotellet är så mycket mer än bara ett hotell, det är snarare en destination i sig själv. En fantastisk trappa leder blicken upp till det öppna köket och restaurangen Paul’s där en AW med kompisgänget lätt blir till en middag.


Scandic Continental

Scandic Continental

Vasagatan 22, 111 20 Stockholm
Beläget ca 8 minuters gångväg från Citykonferensen mitt emot Centralstationen.
Telefon: +46 8 51734200

Hotellet har det mest centrala läget i Stockholm. Mitt emot hotellet ligger Stockholms centralstation med flygbussar, tåg och tunnelbana. Här har du nära till både kultur och shopping. Från Scandic Continental har du gångavstånd till Gamla stan, Kungliga Operan, Stadshuset och Slottet.