Konferensanläggning Stockholm

Din hjärna är fantastisk! Välkommen till ett hus där hjärnan står i centrum. I sällskap med andra snillen som skapat dynamiten, bilbältet och datorgrafiken hoppas vi att du ska finna inspiration att använda ditt eget huvud lite extra. Kom ihåg att ett öppet sinne är bästa förutsättningen för ny kunskap – i och utanför mötesrummet.

Citykonferensen är en konferensanläggning mitt i Stockholm city med tunnelbana runt hörnet och centralstationen ett stenkast bort. Ett av Stockholms mest centrala konferenscenter för möten och konferens med tekniken i människans tjänst. Citykonferensen är en mötesplats gjord med hjärnan i fokus som skapats med ett genomgående svenskt koncept i mat, enastående konferenslokaler och ett personligt bemötande. En välkomnande atmosfär och äkta omtanke.

Verksamhet, mål och affärsidé

Målsättningen är att alltid ligga i framkant i den tekniska utvecklingen inom konferens, möten och utbildningsverksamhet.

Ägare

Ägare till Citykonferensen är Sveriges Ingenjörer med verksamhet i samma hus.

Sveriges Ingenjörer välkomnar utbildnings- och konferensdeltagare från alla yrkeskategorier i hela näringslivet och samhället. Vidareutbildning är livsviktigt för Sverige och Svenska företag för att hävda sig i den internationella konkurrensen.

Sveriges ingenjörer

Sveriges Ingenjörer är Sveriges största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer. Med cirka 156 500 medlemmar har vi kraft att påverka samhället, skapa goda arbetsvillkor och stärka ingenjörsrollen. Våra medlemmar erbjuds inkomstförsäkring, lönestatistik, karriärservice, juridiskt stöd och rådgivning.