Coronasäker konferens

Känn dig säker hos oss

Corona har påverkat oss alla på många olika sätt. Vill ni konferera i en trygg miljö så kan vi erbjuda er en Coronasäker miljö mitt i Stockholm city.

Vi valde att stänga

VI valde att stänga redan när covid-19 bröt ut i Sverigre. Vi öppnade inte upp vår verksamhet för gäster innan vi kunde vara säkra på att göra det säkert ur ett covid-19 perspektiv. Alla rutiner har setts över och anpassats för att det ska bli säkrare för er som gäster och för de anställda.

Vi valde att öppna igen!

När alla rutiner var på plats kunde vi öppna igen.
Innan ni anländer till oss har hela konferenssalen och alla andra utrymmen desinficerats noggrant av vårt erfarna städteam. Det är inte bara lokalerna som behandlas utan även alla andaföremål som ni utnyttjar hos oss. Alla block och pennor är säkrade. Mickarna är rengjorde och skydden utbytta med mera.

Det är aldrig lång till handspriten om du känner att du behöver det. Vi som anställda är mycket nogranna med hygienen och desinficera händerna. Vi rör aldrig er utrustning utan handskar eller att precis innan spritat av händerna.

Servering och Corona säkerhet

I matsalen sitter ni med Corona-avstånd till varandra och det är alltid långt avstånd mellan grupperna. Så långt som det går har alla grupper olika lunchtider för att det inte ska bli trängsel i matsalen.

Vår serveringspersonal har munskydd och handskar när de serverar din tallrik. Eftersom man kommer nära varandra när tallriken ska ställas ner. Vi ville inte ändra på vår standard när det kommer till lunch. Vi vill servera varm vällagad lunch till alla även under dessa omständigheter.

Fikat serveras på separata tallrikar så att ingen ska behöva ta från samma buffé.

Restriktioner och regler

Vi följer självklart alla regler och restriktioner som kommer från folkhälsomyndigheten.

SAFE TO VISIT

Visita safe to visit

Citykonferensen, Ingenjörshuset deltar i informationskampanjen SAFE TO VISIT som VISITA tagit fram för att visa att vi följer myndigheters och VISITAs riktlinjer för att minska smittspridning samt skapa trygga förhållanden för gäster och personal inom besöksnäringen.