Är du del av ett företag som snart ska ha en konferens eller ett företagsevent? Letar ni efter konferenslokaler eller eventlokal för detta? Då kan det vara väldigt passande för er att höra av sig till Citykonferensen. Citykonferensen är nämligen ett alternativ på konferensanläggning där företaget kan ha allt från digitala möten och digitala konferenser till någon typ av företagsevenemang eller fysisk konferens!

Centralt i Stockholm

I och med att Citykonferensen ligger i centrala Stockholm är det för många väldigt smidigt och nära att ta sig till oss. Det går att ta sig dit med tunnelbana, buss och annan kollektivtrafik, men du kan även gå, cykla och åka bil till Citykonferensen utan problem. Åker du tunnelbana ska du åka till Hötorget och sen välja Sergelgatan som uppgång. Du ska därefter upp till Malmskillnadsgatan, och på andra sidan vägen ligger entrén till Citykonferensen.

Tack vare vårt centrala läge är det enkelt att ta sig till oss, och det nästan oavsett var man bor eller hur man har tänkt ta sig hit. En annan stor fördel med vårt centrala läge är att det är nära till många hotell som företaget kan boka för övernattning. Stockholm City ligger bara ett stenkast bort där ni kan shoppa, äta på restaurang, besöka olika sevärdheter och mycket annat på er fritid.

Många olika konferenslokaler

Oavsett om företaget behöver ett konferensrum eller en hel konferensanläggning så fixar Citykonferens det. Totalt erbjuder vi tolv konferenslokaler av olika slag. De alla har olika namn så att ni lätt kan skilja på dem och veta var ni ska hålla till.

Hörsalar och eventlokaler är bra om ni är många personer som till exempel ska gå på en föreläsning eller ha en middag. Önskar ni stora konferenslokaler finns även det.

Det som inte får glömmas bort är att det även finns mindre konferensrum som rymmer upp till 36 personer. Dessa lokaler är enkla att anpassa tack vare de öppningsbara väggarna. Sist men inte minst finns även grupprum, mötesrum, utbildningslokal och andra typer av rum/ lokaler som ni kan behöva för er konferens.

Säkerhetsåtgärder mot Covid-19

Citykonferens följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. Det betyder att vi gör allt för att våra besökare ska vara säkra, samtidigt som det innebär att det finns restriktioner som kan ändras. Det går att boka konferenslokal för digitala möten hos oss när som helst. Men i och med att efterfrågan för digital konferens ökat markant under Covid-19 kan det vara smart att åtminstone försöka att boka våra lokaler en bit i förväg.